Fredensborg Campingplads – Vintercamping

Vi har hos Fredensborg Camping plads vinteråbent. Vi elsker den hygge sneen og kulden bringer med sig. Her kan du læse mere om vintercamping på Fredensborg Campingplads.

Om Fredensborg Campingplads i vintersæsonen

Vi har åbent hele vintersæsonen! Vi elsker den hygge det kolde vejr har med sig. At side i campingvognen mens sneen falder udenfor, er en dejlig hyggelig følelse. Derfor er det muligt, at vintercampere på Fredensborg Campingplads. Vi har alt der skal til, for at få en dejlig oplevelse i vinterperioden. Hos Fredensborg Campingplads har vores toiletfaciliteter, åbent hele året rundt. Derudover har vi åbent for vandet om vinteren, så man kan fylde på ens ferskvandstanke. Vi har også salg af gasflasker, så man kan komme hen til vores butik, og købe gasflasker når som helst.

Vi er altid til at finde på pladsen hvis man ønsker hjælp til at fjerne sne eller andet.

Læs mere om priser for overnatning her. 

IMG_3813

Fredensborg campingplads ligger placeret i en flot landlig natur

IMG_3821
IMG_3822
IMG_3802

Fredensborg Campingplads er en optimal plads for vintercampister

Varme bade & vask+tørre af tøj

Hos Fredensborg Campingplads har vi bad & toilet faciliteter med dejlige varme bade som man kan benytte året rundt, derudover har vi også vaske-/tørremaskiner som alle på campingpladsen kan komme til.

Stationer til påfyldning af vand/tømning af spilde vand

Vores stationer til påfyldning af vand til ferskvandstanke er vintersikret med varmeledninger der gør at rørene ikke fryser til, derfor vil det altid være muligt at påfylde ens tanke med vand og tømme ens spildevands tank eller toilet.

Salg af gasflasker på pladsen

På campingpladsen kan komme og bytte gasflasker til en sprit ny. På den måde sørger vi for at du ikke løber tør for gas, som er noget mange af vores vintercampister gør brug af, om vinteren som varmekilder.

IMG_3819
IMG_3815
IMG_4234

Generelle råd til Camping om vinteren

Nedenfor har vi listet nogle af de vigtigste og mest brugbare råd til at få en dejlig oplevelse under ens ophold på enhver campingplads i vintersæsonen, hvor varmen og solskinnet byttes ud med Sne og frost.

Forteltet & Campingvognen

Når man camperer i vintersæsonen er der nogle ekstra ting man skal være obs på for at sikre sig at ens campingvogn og fortelt ikke bliver slidt mere end højst nødvendigt.

Forteltet er under meget pres hvis sneen ligger på teltet uden at blive fjernet. Her kan forteltet i værste fald styrte sammen under alt presset fra sneen. Derfor skal sneen fjernes og det kan man gøre ved at skubbe det af med en sneskovl eller man kan varme forteltet op så sneen smelter af teltet.

Med varme i vognen og forteltet bliver der også skabt meget fugt, det er derfor vigtigt at der bliver luftet regelmæssigt ud i både vognen og forteltet.

IMG_3825
IMG_3832

Sikkerhed & Transport

Sneen og nedfaldne blade kan blokere for ventilationshuller til campingvognen eller forteltet. Da det i værste tilfælde ville kunne give kulilteforgiftning. Derfor skal man sikre sig at fjerne sneen over campingvognen, ved skorstenen og ved andre ventilationshuller. Diverse alarmer er også en god ide at få installeret i campingvognen, så man kan sikre sig et godt og sundt indeklima i vinterperioden.

Se stemningsbilleder her: