Aktiviteter nær Fredensborg Campingplads

Fredensborg Campingplads ligger nær mange forskellige aktivitetsbaner, tennisbaner, fodboldbaner, svømmemuligheder og cykelruter til både landevejsryttere og mountainbikeryttere. Her giver vi en oversigt over de mange aktiviteter, man kan lave nær Fredensborg Campingplads.

IMG_3909

Museer og kulturhuse

Fredensborg Campingplads ligger placeret med kort afstand til store og små kulturelle seværdigheder. Heriblandt Fredensborg Slot og slotshave eller Louisiana Museet. Den korte afstand fra Fredensborg Campingplads, gør det nemt og ubesværet at nå disse destinationer.

Se de mange forskellige museer og kulturhuse nær Fredensborg Campingplads her.

IMG_3935

Motionsbaner, legepladser og andet

Nær Fredensborg Campingplads ligger en del forskellige motionsbaner og legepladser, som Glenten Naturlegeplads. Heriblandt ligger der også en rideskole placeret på den anden side af vejen. Husk også, at vi om sommeren hos Fredensborg Campingplads, har en stor oppustelig hoppepude placeret i legeområdet.

Se de forskellige motionsbaner, legepladser og andet nær Fredensborg Campingplads her.

IMG_3887

Muligheder for at komme i vandet

Fredensborg Campingplads ligger placeret få kilometer fra Øresund og andre søer. Der er mulighed for både at komme i svømmehaller i Hillerød. Derudover er der mulighed for at komme på stranden og bade, eller man kan tage til en af de mange nærliggende søer som f.eks. kunne være Esrum sø.

Se mulighederne for at komme i vandet nær Fredensborg Campingplads her.

IMG_4113

Landevejsruter & Mountainbikeruter

Fredensborg Campingplads ligger pænt placeret i naturen, omgivet af store skove og søer. Her er der rig mulighed for at komme på en cykeltur på de store sikre cykelstier. Eller man kan tage cyklen i skoven og køre på grusstier eller mountainbike spor.

Se mulighederne for Landevejs-/Mountainbike cykling nær Fredensborg Campingplads her.

IMG_3882