Louisiana Museum of Modern Art

Louisiana Museum of Modern Art er et kulturhus med arrangementer, for både børn og voksne. Kunsten udstillet i det flotte kulturhus er fra perioden 1945 og frem til det nyste og mest moderne fra dagens kunstnere. Ikke nok med at Louisiana rummer en masse interessant kunst, så har Louisiana også en butik som har vundet prisen for at være verdens bedste. Derudover har Louisiana også en Café hvor man kan få lidt mad. Louisiana museet ligger placeret i Humlebæk med en begejstrende panoramaudsigt ud over øresund. På Louisiana museet udstilles mere end 4.000 værker. Som hovedsageligt består af Skulpturer & Malerier.

For voksne 18+ år koster en entré billet 145 kr. og for børn/unge under 18 år er der gratis entré. Louisiana museet åbningstider ligger fra Tirsdag – Fredag fra kl. 11.00 til 22.00. Hvor åbningstiderne i weekenden ligger fra 11.00 til 18.00.

Læs mere om Louisiana Museum of Modern Art her.

Transportmuligheder fra Fredensborg campingplads til Louisiana?

Fredensborg Campingplads ligger med en meget kort distance, til Louisiana Museum of Modern Art. Med mange forskellige muligheder for transport.

car

Ønsker man at tage sin bil eller motorcykel til Louisiana er distancen 6,5 km estimeret til ca. 10 min. Louisiana Museet har gratis parkering. Hvor der også er 4 ladestationer for elbilerne, hvis det er nødvendigt. Her er også handicappladser til rådighed lige ude foran Louisiana museet.

bicycle

Ønsker man den mere aktive transport måde som at cykle, så kan dette også klart anbefales. Der er en fin stor cykelsti med afstand til landevejen der gør det meget sikkert at cykle frem og tilbage selv med de helt små. Afstanden er 6,7 km hvor man kører langs landevejen hele vejen ned til strandvejen.

front-of-bus

En anden måde at komme til Louisiana Museum of Modern Art er via den offentlige transport. Vi har nemlig et busstoppested lige ude foran vores campingplads. Bussen 370R kører nemlig hvert 30 min og kan transportere dig til Louisiana Museum of Modern Art på blot 30 min.